Intra Lighting

Podjetje Intra Lighting je specializiran proizvajalec arhitekturnih svetil in svetlobnih sistemov za poslovne in javne prostore, trgovine in trgovske centre ter hotele in prostore, namenjene zabavi.

Svetlobne rešitve ustvarja že 23 Let; v zadnjem desetletju se je iz manjšega proizvajalca enostavnih, cenovno dostopnih svetil preko vlaganj v raziskave in razvoj, pa tudi načrtne integracije oblikovanja kot generatorja dodane vrednosti izdelkov, razvilo v izvozno usmerjenega načrtovalca in izdelovalca svetil srednjega in višjega cenovnega razreda z globalno prisotnostjo.

Proizvodnjo ima organizirano v treh državah, trgovska predstavništva v enajstih ih državah, izvaža pa v preko 40 držav. V lastnih laboratorijih z najsodobnejšo opremo in z lastnim znanjem občutno skrajšuje čas razvoja in dosegamo vrhunske izkoristke svetil.

Za podjetje Intra Lighting je oblikovanje že vsaj od leta 2000 integralen del razvoja. Vključevanje oblikovanja v ključne procese podjetja (razvoj novih izdelkov, embalaže, razvoj in komunikacija tržne znamke …) podjetju zagotavlja diferencirane izdelke z visoko dodano vrednostjo usklajen nastop na trgih.

Prav z namenom močne integracije oblikovanja v delovanje podjetja so razvili infrastrukturo, ki omogoča vodenje razvojnih procesov, ki vključujejo oblikovanje in v katere se vključujejo tako notranji resursi kot zunanji sodelavci (zunanji oblikovalci, arhitekti …). Za podjetje tako oblikovanje in upravljanje z oblikovanjem predstavljata pomembno strateško usmeritev in ključno konkurenčno prednost.

www.intra.si