Gigodesign

Gigodesign ponuja rešitve projektiranja in svetovanja s področja realizacije in upravljanja z oblikovalskimi projekti. Je priznan partner pri uvajanju kreativnih rešitev za povečanje konkurenčnosti, pri projektih razvoja novih izdelkov in komunikacij, načrtovanju rešitev s področja industrijskega designa, komunikacij, identitet in blagovnih znamk podjetij.

Naročniki in glavni dolgoročni partnerji podjetja so številna uspešna slovenska podjetja z globalnimi tržnimi znamkami (Elan, Adria Mobil, Studio Moderna, Eta, Alpina, Xpand, …), državna uprava in več manjših razvojno usmerjenih podjetij, v zadnjem času pa s ponudbo design managementa uspešno vstopa tudi na tuje trge.

Gigodesign že od ustanovitve leta 2000 spodbuja projektne partnerje k vključevanju znanj s področja design managementa z namenom učinkovitejše integracije področja oblikovanja v poslovne procese. Uspešnost in reference zaključenih projektov in ter rezultati poslovnega sodelovanja s številnimi naočniki dokazujejo, da je področje pomeben strateški dejavnik, ki ga velja nadgraditi in širše uveljaviti.

www.gigodesign.com