KCDM 2.0

Spletno mesto KCDM2.0 - novega Kompetenčnega centra za design management (2017-2019) - je v pripravi.

Predvidoma bo objavljeno do konca leta.

Do takrat vas vabimo, da na teh straneh pobrskate med vsebinami prvega KCDM (2012-2015).

Objavljeno

Zaključni dogodki kompetenčnih centrov

Z avgustom oz. septembrom 2015 se zaključuje obdobje financiranja in s tem delovanja ne le našega, ampak še 11 drugih kompetenčnih centrov naše generacije. Ob zaključku projekta kompetenčni centri pripravljajo vrsto strokovnih dogodkov, med katerimi je marsikateri zanimiv tudi za širšo javnost oziroma partnerje KCDM.


Nekaj zanimivih dogodkov naštevamo spodaj. Če ste partner KCDM in bi se katerega od naštetih dogodkov želeli udeležiti, nam to sporočite, da bomo vašo udeležbo prijavili skladu.

11. 6. 2015
Strokovni sklepni dogodek Kompetenčnega centra Trgovina na debelo, Zreče
Okvirna vsebina: o projektu, dr. Zadel, Franc Gider (organizacijske zadeve), sistemske postavitve, okrogla miza, novinarska konferenca). vabilo

 

12. 6. 2015
KOC Trajnostna prihodnost
KOC Trajnostna prihodnost za več kot 70 dijakov in študentov, ki so se prijavili na njihov natečaj Moj dom – naša prihodnost, 12. junija pripravlja nagradni izlet na Kras in v Istro.

 

15. 6. 2015
KOC Logins
Ob bližajočem se izteku projekta Kompetenčni center Logins vabi na zaključni dogodek, namenjen predstavitvi dela, rezultatov in dosežkov projekta. V drugem delu srečanja bo sledilo predavanje mag. Nastje Mulej s področja projektnega vodenja Kako doseči, da bo uspešnih več kot 50 % projektov? – Učinkovito snovanje rešitev in novosti.

vabilo

 

16. 6. 2015
Zaključni dogodek KOC papirna industrija in lesarstvo 9:30-13:30
Kompetenčni center za razvoj kadrov v papirni industriji(KocPI) želi na zaključni konferenci pokazati, kaj vse so v dveh letih dosegli s sodelovanjem in s skupnimi močmi in kaj vse pripravljajoo v prihodnosti. V sodelovanju s Kompetenčnim centrom lesarske industrije (KOCles) so pripravili pester program in nas vabijo, da se jim pridružimo.

vabilo

 

16. 6. 2016
Zaključni dogodekKOC trajnostna prihodnost
Kompetenčni center za trajnostno gradnjo in okoljske tehnologije – za trajnostno prihodnost organizira konferenco »Trajnostna energetska prenova zaščitenih stavb na gradu Fužine v Ljubljani.

 

19. 6. 2015
Zaključni dogodek KOC Logistika
Poročilo o logistiki in mednarodnih trendih ter pridobitve sodelovanja v projektu bodo predstavili predstavniki Luke Koper in Intereurope.

23. 6. 2015
Inovativnost – od besed k učinkom
KOC za trajnostno prihodnost ob zaključku projekta vabi na vrhunsko usposabljanje o tem, kako na individualni ravni doseči večjo inovativnost in kako v organizacijah sistemsko podpreti spodbujanje in vpeljavo inovativnih rešitev.

Del usposabljanja bo popestril tudi Peter Florjančič, slovenski izumitelj svetovnega slovesa. S svojimi zgodbami zna tako navdihniti poslušalce, da si želijo še sami postati inovatorji.

Prijava v sistem

Izgubljeno geslo?