KCDM 2.0

Spletno mesto KCDM2.0 - novega Kompetenčnega centra za design management (2017-2019) - je v pripravi.

Predvidoma bo objavljeno do konca leta.

Do takrat vas vabimo, da na teh straneh pobrskate med vsebinami prvega KCDM (2012-2015).

Objavljeno

Prve aktivnosti KCDM 2.0

Z začetkom jeseni se začenjajo tudi intenzivne aktivnosti, povezane z novim Kompetenčnim centrom za design management. Z MGRT smo že imeli uvodni sestanek, potekajo tudi prvi obiski pri partnerskih podjetjih … prvi skupni dogodek, kjer se bomo srečali vsi partnerji, pa bo konferenca 3. oktobra.

KCDM konferenca

3. oktobra bomo v ljubljanskem Muzeju za arhitekturo in oblikovanje (MAO) organizirali »kick off konferenco« KCDM 2.0. Konferenca, namenjena zgolj partnerskim podjetjem, je namenjena spoznavanju vodilnih v partnerskih podjetjih med seboj in predstavitvi ključnih aspektov in vsebinskih poudarkov projekta.

  • dobro prakso integracije designa za poslovne izboljšave bo predstavila Adria mobil skupaj Jamesom Hallom (Grow), ki je v podjetju izvedel intenzivno delavnico integracije DM v podjetje
  • Darragh Murphy (DUCO) bo predstavil postopek validacije podjetij in ključne ugotovitve
  • Brigitte Borja de Mozota bo predstavila pomen in način priprave primerov dobre prakse
  • Metka Hrovat (Brand Trust) pa uvod v temo znamčenja (branding).

Več informacij in natančen program bo na voljo v kratkem.

Uvodna srečanja

V septembru 2017 bo projektna pisarna obiskala velika in srednje velika podjetja za manjša podjetja pa bomo organizirali skupno delovno srečanja. Namen: Pregled projektnih vsebin, identifikacija potreb podjetja, priprava plana usposabljanj.

Da bo izvedba projekta in administrativno poročanje čim lažje, bomo v oktobru organizirali praktično delavnico, da skupaj preučimo navodila, obrazce in dokumentacijo za pripravo poročil. Za partnerje bosta na voljo 2 termina za delavnici, obveznost vsakega partnerja pa bo, da se je udeležita obe osebi, ki bosta odgovorni za poročanje.

Administrativna izvedba in obveznosti partnerjev

Z MGRT vse od začetka septembra intenzivno sodelujemo pri pripravi administrativne podpore projekta (napovedovanje in poročanje usposabljanj, črpanje financ) in finalizaciji partnerskega sporazuma, ki ga bodo vsi partnerji prejeli v podpis.

 

Prijava v sistem

Izgubljeno geslo?