KCDM 2.0

Spletno mesto KCDM2.0 - novega Kompetenčnega centra za design management (2017-2019) - je v pripravi.

Predvidoma bo objavljeno do konca leta.

Do takrat vas vabimo, da na teh straneh pobrskate med vsebinami prvega KCDM (2012-2015).

Objavljeno

Prva nagrada Design Value Award 2016 ameriškega DMI za KCDM

Kompetenčni center za design management je bil letos kot pilotni projekt uvajanja design managementa v slovenska podjetja s ciljem povečati konkurenčnost in dodano vrednost uvrščen na prvo mesto med nagrajenci Design Value Award

Nagrada naš kompetenčni center postavlja ob bok svetovno priznanim podjetjem in projektom s področja design managementa; letos je prvo nagrado poleg KCDM prejel še SAP Design & Co-innovation center. Med letošnjimi nagrajenci so tudi Philips Design, Artefacts s čelado za ameriški nogomet Vicis Zero in BCG Digital Ventures, med lanskimi pa Adobe, Volvo, Cadilac.

Nagrade Design Value podeljuje Design Management Institute, najstarejša tovrstna organizacija na svetu, ki si že skoraj pol stoletja prizadeva za prepoznavanje strateške vrednosti designa in njegovo uporabo pri doseganju poslovnih rezultatov in spreminjanju inovacij v tržno zanimive izdelke.

Gala slovesnost s podelitvijo nagrad je potekala včeraj, 26. septembra, v Bostonu v okviru letošnje DMI Design Leadership konference z naslovom Smart, Fast & Connected. Nagrado sta prevzela vodja projekta Miha Klinar in strokovna sodelavka Mojca Mihailovič.

kcdm_poster_dmiaward2016_landscape
Prenesite in oglejte si predstavitveni plakat projekta, ki smo ga pripravili ob prijavi

Paket za medije

(sporočilo za medije, predstavitveni poster in fotografije)

DMI nagrada za KCDM – media kit (zip, 21,4 MB)

Vse fotografije so last Design Management Instituta

Prijava v sistem

Izgubljeno geslo?