KCDM 2.0

Spletno mesto KCDM2.0 - novega Kompetenčnega centra za design management (2017-2019) - je v pripravi.

Predvidoma bo objavljeno do konca leta.

Do takrat vas vabimo, da na teh straneh pobrskate med vsebinami prvega KCDM (2012-2015).

Objavljeno

KCDM 2.0: Prva konferenca in smernice usposabljanja

Oktobrska konferenca je bila dragocena priložnost za prvo srečanje vseh partnerjev obeh KCDM in hkrati temelj za nadaljnje aktivnosti kompetenčnega centra. Poleg osnov ključnih področij usposabljanj: design management, design leadership, design innovation in znamčenje – so partnerji spoznali drug drugega, svoje sorodne potrebe in možnosti sodelovanja in tako naredili prvi korak k prenosu znanja znotraj partnerstva.

Fotografije in video s konference si lahko ogledate spodaj (video posnetki predavanj gostov so dostopni samo partnerjem z geslom, ki ste ga 8. 11. prejeli po e-pošti).

Na podlagi validacij in vsebin s konference končujemo tudi pripravo dveh pomembnih dokumentov, ki bosta partnerskim podjetjem podala ključne usmeritve za izbor in izvedbo nadaljnjih usposabljanj:

Prvi je poročilo KCDM 2.0 Business Design Inteligence, katerega povzetek je na konferenci prek Skypa predstavil Darragh Murphy iz podjetja DUCO, in partnerska podjetja primerja z uspešnimi evropskimi prodjetji.

Drugi pa na podlagi podatkov iz prijave ter informacij s konference in validacije pripravljene Smernice za izbor usposabljanj, ki bodo partnerjem v pomoč pri izbiri usposabljanj in pri povezovanju podjetij znotraj partnerstva glede na podobne interese ali potrebe.

Oba dokumenta bodo partnerska podjetja prejela od projektne pisarne.

Video posnetki:

Brigitte Borja de Mozota:

James Hall:

Metka Hrovat:

Prijava v sistem

Izgubljeno geslo?